Menü
Kosár

Kiegészítők

Az oszlopokhoz és cölöpökhöz az „U” profilú fejek a legnépszerűbbek, melyeknek befogadó mérete 71 mm. Könnyen, csavarral rögzíthető az ETM szériás talajcsavarjaink tetejére. Nagy terhelésre méretezett csavarok hosszú évekig tudják biztosítani a megfelelő statikai igénybevételt mindenféle elmoz..
2,490 Ft
Nettó ár:1,961 Ft
Az oszlopokhoz és cölöpökhöz az „U” profilú fejek a legnépszerűbbek, melynek befogadó mérete 91 mm. Könnyen, csavarral rögzíthető az ETM szériás talajcsavarjaink tetejére. Nagy terhelésre méretezett csavarok hosszú évekig tudják biztosítani a megfelelő statikai igénybevételt mindenféle elmozdu..
2,690 Ft
Nettó ár:2,118 Ft
Mágneses összecsukható sarok vízmérték. Kiváló segítség a kézi erővel történő ETU, és ETG típusú talajcsavarjaink tökéletes és pontos lehajtásához. 4 mágnescsíkkal és egy gumiszalaggal könnyen és gyorsan rögzíthető az Ecotrex talajcsavarjainkhoz. Héromlibellás, strapabíró, és mivel összehaj..
2,990 Ft
Nettó ár:2,354 Ft
Az oszlopokhoz és cölöpökhöz az „U” profilú fejek a legnépszerűbbek, melynek befogadó mérete 111 mm. Könnyen, csavarral rögzíthető az ETM szériás talajcsavarjaink tetejére. Nagy terhelésre méretezett csavarok hosszú évekig tudják biztosítani a megfelelő statikai igénybevételt mindenféle elmozd..
2,790 Ft
Nettó ár:2,197 Ft
Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)