Menü
Kosár

Küldetésünk

Az Ecotrexnél a jövőt építjük a jelenben

Biztosan te sem szereted a betonozással járó környezeti (és pszichés) terhelést. Szeretnéd megóvni a kertedet és elkerülni a sok kosszal és felfordulással járó betonozást.

Ráadásul a talajcsavar még olcsóbb és gyorsabb is, mint a betonnal való alapozás.

Az már csak hab a tortán, hogy a betonozás jelentős környezetterhelő hatásával ellentétben a talajcsavar semmilyen módon nem terheli a környezetet, újrahasznosítható és sittszállítást sem kell betervezned.

Az Ecotrex talajcsavarok árát úgy alakítottuk ki, hogy minél szélesebb körben legyen elérhető lakossági és ipari felhasználásra egyaránt.

Mi nem csak kereskedünk a talajcsavarral!

Hiszünk a környezettudatos építkezésben és a talajcsavar jövőjében

Szeretnénk itthon is meghonosítani a természet védelmét és az újrahasznosítást figyelembe vevő környezettudatos építkezési gyakorlatot. Céljaink között kiemelkedő helyen szerepel, hogy minél kisebb környezetterheléssel szolgáljuk megrendelőink igényeit.

Hisszük, hogy a talajcsavar valódi alternatívát kínál a betonos alapozás mellett sok esetben, hiszen gyorsabb, olcsóbb, és nem igényel földmunkát, így nincs kitermelt föld. A talajcsavarok könnyen és tisztán telepíthetők, de ha szükségessé válna, szintén könnyen és tisztán bármikor kiszerelhetők és áthelyezhetők.

Ezért hoztuk létre az Ecotrex webshopot, ahol otthonod kényelméből válogathatsz talajcsavar szériáink közül és még szakmai tanácsot is kapsz hozzá.

De nem csak a raktárban vagyunk otthon, hanem a terepen is...

Bízd ránk a telepítést is!

Sem sör, sem beton nem fog folyni. Csak a munka.

Kollégáink profi eszközökkel (elektromos behajtók, lézeres szintmérő, egyéb szükséges eszközök) vonulnak a helyszínre egy általad kényelmesen kiválasztott időpontban.

Nem hagyunk nyomokat és akár azonnal elkezdheted az építkezést, ha lent vannak a csavarok.

Válaszd ki a megfelelő terméket és foglalj időpontot most.