A nyár egyet jelent a szabadban töltött idő ugrásszerű megnövekedésével. Ilyenkor tele vannak a terasszal rendelkező kávézók, éttermek és szórakozóhelyek. Sajnos nem minden esetben van rá lehetőséged, hogy ellátogass a város ezen pontjaira, így haza kell vinned a teraszos egységek hangulatát.
 

Hiszen ki ne szeretné a langyos reggeleken a teraszon ücsörögve elfogyasztani a kávéját vagy a munka után a jól megérdemelt pohár borát?

Hogyan oszlatja el kételyeidet a talajcsavar?

Ne aggódj nem kell tartanod a hosszadalmas tereprendezéstől, a kert összképét felborító építkezéstől és a költséges betonozási munkálatoktól, hiszen van egy kifejezetten egyszerű, de mégis sokoldalú megoldás, amely leveszi a válladról a terhet. Ismerd meg a talajcsavarokat, mellyel gyorsabbá, egyszerűbbé és sokkal költséghatékonyabbá válhat otthonod bővítése.

A talajcsavar működési elve a hagyományos csavarokhoz hasonló, csupán nem fába, hanem talajba kerülnek „becsavarásra”. Talaj tekintetében szinte bármely típusú földbe sikeresen installálható.

A talajcsavarral kivitelezett terasz ismérvei

Könnyen kibővítheted otthonodat egy kisebb-nagyobb, igényeidnek teljes mértékben megfelelő terasszal anélkül, hogy egy hatalmas betonalappal kellene számolnod, amely nem csak esztétikailag húzza keresztebe elképzeléseidet, de pénzügyileg is megnöveli a befektetni szükséges összeget.

Neked csak annyi dolgod lesz, hogy megtervezd a terasz méretét és alakját a rajta elhelyezésre kerülő bútorok és tekintetében. Nem kell óvatosan bánnod a ráhelyezett kültéri bútorok, pihenőszékek vagy grillek tekintetében sem, hiszen a talajcsavar teherbírása 250 kg-tól több tonnáig terjedhet. Amelyet természetesen a talajcsavar típusa, a talaj minősége és szerkezeti jellemzői befolyásolhatnak.

Milyen előnyöket rejthet magában a talajcsavar?

-          Az építkezés folyamata felgyorsul

-          Nincs szükség nagyobb beavatkozásra

-          A költségek csökkennek 

-          Nem használnak környezetet károsító anyagokat

-          Kicsavarható és újra telepíthető, változás esetében
 

Amint láthatod a talajcsavar lehet a legideálisabb megoldás, ha egy terasz felépítésével tervezel. Nézz körül kínálatunkban vagy vedd fel kollégáinkkal a kapcsolatot, akik készséggel állnak rendelkezésedre!