A tavasz és a melegebb időjárás bizonyára téged is a szabadba csábít. A langyos napsugár, a kellemesen simogató tavaszi szellő, a csicsergő madarak és a friss levegő nem csak kikapcsol, de egyben fel is tölt, hogy újult energiával láss neki a munkának. Ehhez azonban érdemes kibővítened kertes házadat egy esős időben is helytálló terasszal, vagy napos időben is kiválóan funkcionáló pergolával.

 

Úgy gondolod mindez hatalmas munkával jár és nagyobb befektetett összeget igényel? Ma már létezik egy olyan megoldás, amely segítségével pénzt, időt és energiát spórolhatsz, mindazonáltal pedig a környezet védelmére is figyelmet fordíthatsz: az úgynevezett talajcsavarok alkalmazásával.

Miért pont a talajcsavar?

A talajcsavar legnagyobb előnye, hogy használata által felgyorsítható az építkezés folyamata. Továbbá kifejezetten hatékony eredményt érhetsz el, valamint rendkívül időtálló alternatívaként szolgálhat.

 

Az installálásuk egyszerű, hiszen nincs szükség sem ásásra, sem pedig betonozásra, így csupán el kell készíteni a szükséges méréseket, majd a csavarok befúrását követően már terhelhetővé is válnak. A betonozással ellentétben nem szükséges heteket várni a beton megszilárdulására. Így a terasz vagy a pergola készítésére vállalkozó szakemberek elfoglaltságának függvényében leszel képes tervezni a kivitelezési idővel.

 

Mely területeken használhatod magabiztosan a talajcsavart?

A talajcsavar kifejezetten sokoldalú és számos területen hatékonyan felhasználható. A kerti épületeken – teraszon, pergolán, kocsibeállón és játszótéri eszközökön – túl lakóházak, konténerek, könnyűszerkezetes épületek, faházak, napelemek rögzítésére egyaránt alkalmas.

 

Mindezen felül igazából a fantáziád szabhat határt annak, hogy milyen területeken és hogyan használod ki a talajcsavar jellegzetességeit. Segítségével ellenállóbbá teszed a kerítést vagy a kaput? Strapabíró alapot hozol létre a kerti fészernek? Esetleg zászlórudat állíttatsz?

 

Láthatod, hogy a talajcsavar használata kifejezetten sokoldalú, megvásárlása viszonylag olcsó, hosszú élettartammal rendelkezik, környezetbarát, valamint könnyen telepíthető.

Kell ennél több?

 

Bátran nézz körül kínálatunkban, hogy megtaláld az elképzeléseidhez leginkább illeszkedő talajcsavar típust és kérdezz kollégáinktól, akik örömmel állnak rendelkezésedre!