Menü
Kosár

Blog RSS Feed

Feb 27 Mennyit bírnak és mire jók a különböző talajcsavar szériák?
0 136
A talajcsavar egy praktikus megoldás, melynek használatával a betonozás kiváltható vagy lényegesen egyszerűbbé tehető. Sokan nem tudják azonban, hogy a különböző fajta munkákhoz különböző típusú talaj..
Feb 27 Kiegészítő eszközök, melyek nélkülözhetetlenek a hatékony talajcsavar használatához
0 64
A talajcsavar sokoldalú és hatékony megoldást jelent, a különféle szerkezetek rögzítésére vagy stabilizálására, legyen szó akár kerti építményekről, kerítésről vagy épp egy mobil lakóház alapjáról. Ha..
Jan 04 Mitől lesz eco-friendly a kerted?
0 7892
A kert, legyen akármilyen kicsi is, igazi kiváltság: egy kis darabnyi nyugalom szigete, ahol kikapcsolódhatunk, együtt ünnepelhetünk a családdal és a barátokkal, nem mellesleg kertészkedhetünk. Ugyana..
Jan 04 3+1 alkalom, amikor a kertedben is használhatod a talajcsavart
0 18839
Bár a talajcsavar használatát leginkább a mobilházak és könnyűszerkezetes házak telepítéséhez kapcsolják, ennél jóval sokrétűbb felhasználási módjai is vannak ennek a praktikus, strapabíró és környeze..
Dec 05 Hogyan teheted környezetbaráttá az építkezést?
0 55
Az építkezés általában drága, hosszadalmas és rendkívül környezetszennyező folyamat, melynek során létrejön ugyan a vágyott ingatlan, de nem mindegy, hogy milyen áron. Éppen ezért, ebben a cikkben azt..
Dec 05 Mitől lesz mobil a mobilház?
0 62
A mobilház kapcsán gyakran merül fel kérdésként, hogy mégis mitől lesz valóban mobil az épület? Egyáltalán, hogyan kell ezt elképzelni? Csak felrakjuk a teherautóra és már vihetjük is? Nos, ennél kics..
Oct 24 Mennyire biztonságos a talajcsavar használata?
0 209
Sajnos a talajcsavar használata – annak minden előnye ellenére – és elterjedtsége Magyarországon még viszonylag gyerekcipőben jár. Szerencsére egyre többen fedezik fel maguknak, mint a betonozást kivá..
Oct 24 Mi a talajcsavar 5+1 legfontosabb előnye?
0 347
A talajcsavar mondhatni faék egyszerűségű eszköz, ennek ellenére számtalan olyan előnyt kínál, ami gyorsabbá, olcsóbbá és hatékonyabbá teszi az építkezést. Többek között. Hogy szerintünk mi a talajcsa..
Apr 21 Ezt érdemes tudni az ETR talajcsavarokról!
0 694
A vadonatúj ETR talajcsavarok tökéletes választások, ha otthoni környezetben szeretnél kisebb építményeket rögzíteni. Alábbi cikkünkben a talajcsavarok rögzítési lehetőségeit és előnyeit egyaránt be..
Sep 10 Rögzítsd a napelemparkod megbízható talajcsavar segítségével
0 6110
A környezettudatos hozzáállás miatt szerencsére egyre több termőföldön láthatunk napelemparkokat, amelyek környezetkímélő módon termelnek energiát a vállalkozások és a lakosság számára. Miért kifizető..
Sep 10 Jurtaépítés talajcsavarral a tökéletes stabilitásért
0 1342
A jurta rendkívül szorosan kapcsolódik nemzeti hagyományainkhoz, hiszen őseink számos módon használták ezt a különleges, szabályos kör alakú építményt. Miért érdemes még 2022-ben is belevágni egy jurt..
Jun 09 Mennyi az annyi? Ismerd meg a talajcsavarok árát! Garantáltan le fog esni az állad!
0 3482
Bizonyára te is tudod, hogy megközelítőleg milyen költségekkel járhat egy építkezés vagy egy felújítás. Nem olcsó mulatság, főleg akkor, ha szeretnéd, hogy egy minőségi és időtálló eredmény szüles..
Tételek: 1 - 12 / 22 (2 oldal)